Voetbalvereniging HC'03 heeft het mooie landelijk gelegen Sportpark 't Doornslag als thuisbasis.

Het pad tussen de kerk en het kerkhof voert u langs een weiland naar een multifunctionele accommodatie.

De Stichting MFA 't Doornslag is opgericht om de accommodatie te beheren. De stichting draagt zorg voor beheer en onderhoud van de velden, omheiningen, struiken, paden etc.

Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de exploitatie van de multifunctionele accommodatie 't Doornslag.

Deze accommodatie zal, naast de thuisbasis voor HC'03, de mogelijkheid bieden aan verenigingen en individuen uit het verzorgingsgebied Drempt, Hummelo en Keppel om te vergaderen en samen te komen voor allerlei activiteiten.

033 640x291

HC'03 beschikt over 3 wedstrijdvelden , 2 trainingsvelden en een gravelveld met verlichting waar in de winter vaak gebruik van wordt gemaakt.

Het trainingsveld en een wedstrijdveld hebben de beschikking over goede verlichting voor de trainingen en voor eventuele avondwedstrijden.

Het hoofdveld is voorzien van een tribune en houten bankjes langs het veld om het de toeschouwers
zo comfortabel mogelijk te maken.

 

De kleedkamer accommodatie is in 2011 gerealiseerd.

IMG 6341                               

Het gebouw bestaat uit 10 kleedkamers, een kleedkamer voor de scheidsrechters, ontvangstruimte voor het wedstrijdsecretariaat die tevens kan dienen als vergaderruimte, materiaalruimte en uiteraard heeft de medische staf van de vereniging de beschikking over een eigen moderne verzorgingsruimte. 

kleedkamers 2   kleedkamers 1            

30 03 2014 6   30 03 2014 5

 't Hessenhuus is een multifunctionele accommodatie.HC'03 zal als grootste gebruiker veelvuldig gebruik maken van het nieuwe gebouw voor samenkomst voor en na de wedstrijd of training, maar ook voor vergaderingen of diverse verenigingsactiviteiten.  

012 640x291